Helgen....

Denna helgen har gått såå sjukt fort, känns som att jag inte har varit hemma på jätte länge :( jobbade från 15:00 i fredags till 15:00 i lördags, och idag har jag jobbet från 8-20, och nu har jag hål i huvet efter allt prat, :)

Nu e jag äntligen hemma och ska bara ta de lugnt, nu blir det en kopp kaffe, sen blir det Flickan som lekte med elden med älsklingen <3

Ska bli sååå skönt att vara ledig i hela 2 dagar :)




Och i veckan kommer mina älskade nya skor <3 HOPPAS dom kommer imån, fast med min tur gör dom ju antagligen inte det :( men hoppas :)






Ha de gött!


Hot!

Fan vilka skor jag har hittat då!!!! Men hittar tyvärr inte vart man kan köpa dom..... Någon som vet? :)




Vilken dag!

Hej allihopa :) Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, har verkligen haft fullt upp hela dagen, knappt hunnit sitta ner... men kul när det händer nått iaf :) hehe, hade väl hoppats på ett bättre avslut på arbetspasset men det är sånt som händer... Kan inte skriva så mycket mer än då! Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen blir det film.

Undra vad jag ska hitta på imorgon??? Då e jag ledig weiii :)
kanske ska sätta upp advents ljusstakarna & min fina balkongbelysning. för det hinner jag inte till helgen för då jobbar jag.
Vad tycks om det?


Jobbar jour fredag-lördag & långpass på söndag 8-20.


Nu blir det kaffe!



Ha de gött!




Pumps från iron fist!

Fick ett par ursnygga pumps från Iron fist av min älskling när jag fyllde år i sommras <3


Klackhöjd på ca 12 cm, platå på ca 3 cm.

Bara älskar dessa skor, dom e sååå grymmt coola!

Men nu har jag hittat ett par till som jag bara MÅSTE HA!






Dessa får bli nästa pumps jag köper <3
Love it hahah :)
Klackhöjd på ca 12 cm, platå på ca 3 cm.











Krogen & Kåken 21 Nov!

Fan va skojj det va igår måste ja säga :) hade jätteförfest hemma, sen drog vi till krogen och sen tog vi oss upp till Kåken :) Hade sjukt skojj, men synd bara att de inte va planerat att öppna kåken, för de kom ju inte såå mycket folk, men va fan de va skojj ändå :D



















Då har vi hamnat på Krogen :)









Gött å åka jänkebil till Kåken :D










Tack alla kära vänner för en full kväll/natt!


Ha de gött!


Ed hardy highrise sneakers!!!!

Waaaaa va glad jag blev! Hittade skorna som jag har letat efter i rätt storlek :)
Så det va bara till att köpa!!! :) weeeeiiiii

Hoppas dom kommer i brevlådan snart :)




Katterna <3

Här kommer lite bilder på våra knasiga katter :)



Hmmm vilken sak jag välja ?


MIN skål är upptagen så jag fick ta den andra :)


Måndag 16/11

Shit vad tiden går fort! Redan mitten på November! Och nu börjar jag bli frisk igen :) Äntligen!
Nu sitter jag och kollar på Mamma till en mördare! Shit va saker kan gå snett i vissa människors liv, kan verkligen inte fatta att det kan bli så! Kan ni??? Imorgon får jag besök av min kära mamma :) Ska ta en fika här hemma hos oss, sen får vi se vad som händer :)


På tal om något annat lägger jag upp ett collage på Leo som jag gjorde i Picasa 3 :)
Världens gladaste!





Jag har.......

verkligen jätte tråkigt! Hatar att vara sjuk :( Fast nu tror jag att jag börjar bli bättre, för nu har jag lite mer energi! Men jag får ju ändå ta de lugnt :( Och som de känns nu så känner jag inte alls för det, men lika bra så jag blir ordentligt frisk!


Nu ska ja kolla lite på tv!


Ha de gött!


Mys i min ensamhet!

Nu sitter jag här hemma i soffan med mina två katter och äter godis och väntar på Idol :) Tog mig till affären och köpte lite godis & två tidningar som ja kan kolla på i tv4:as alla 500 reklam pauser :) Tänt massa ljus och dratt på mig mjukisbyxor :)





Hörs senare ikväll :)



Sjuk :(

Fan vad jag hatar att vara sjuk, orkar ju inte göra någonting snyft :( Har legat i soffan hela dagen och kollat på sos gute. Tror jag har kollat på 5 eller 6 avsnitt:) Tacka vet jag webb tv. För när jag satte på tvn förut fungerade inte en enda kanal, men tack och lov finns webb tv & då kan man ju se precis vad man vill :) hihi! Undra vad jag ska se på nu då??? 

Hoppas verkligen att jag blir bättre snart!




Ha de gött !
Hörs senare :)


PMS???

Idag har jag älsklingen och Kristofer varit och fixat bromsarna på min bil som la av igår IGEN! Men nu fungerar dom kanon bra :) Hoppas bara att det håller sig så nu, för om dom inte gör det så vet jag inte riktigt vad jag tar mig till....

Mår piss för övrigt ont i halsen, näsan rinner och jag tror närmare bestämt att febern e på gång åxå :( SUCK!

Just för tillfället känner jag mig bara jävligt aggressiv på allt! Känns som att jag gör allt här hemma, och jag orkar inte med det, fast igentligen e det nog inte så farligt! Men jag vill att älsklingen ska få ett jobb nu!

Ska nog ta en dusch & sen gosa ner mig i sängen och bara tycka synd om mig själv :(



Myspys kväll :)

Va nere och handlade lite förut så ringde Pb och ville att vi skulle komma och köka middag, bakpotatis & kotletter... Mumms! Så det gjorde vi, sen tog vi en kopp kaffe och bullar :) hihi

Nu e vi hemma igen och snart kommer självaste Kristoffer och då blir det film :)

Imorgon e jag ledig fan va gott det ska bli <3

Nu ska ja förbereda för filmen!



Hörs imån :)


Puss hejjj


Southern aces....

Slänger in en film som jag filmade i helgen på Southern aces!



Onsdag 11/11

Ja redan onsdag! Shit va veckorna går fort... Men jobber denna helgen åxå så det spelar ingen roll för mig iaf! Sitter här hemma med ont i huvet och ont i munnen, va hos tandläkarn igår och lagade två hål :( Fy vad jag aldrig mer ska slarva med att borsta tänderna! Blev bedövad påde uppe & nere på vänster sida så jag va ju hel konstig igår, Inte nog med att jag har ont i tänderna så har jag ont i tungan för den råkade jag nog bita i när jag va bedövad! Så nu har jag ont där åxå :( synd om mig hihi

Sitter här i soffan och kollar på tv (bara massa skit) men jag har inget bättre för mig !

Någon som har nått förslag på vad jag kan göra idag???
'


Mysigt med mörker...

Ja nu på hösten och vintern e det ju såå jäkla mörkt ute, och det tycker jag e såå mysigt... Iaf när man är inne och kan tända massa mysiga ljus osv, fast det är inte mysigt när man måste gå ut i det!

Här kommer en liten mysbild från igår kväll :)



Southern aces på Kåken !

Nu äntligen lägger jag upp bilderna från i lördags :)



Claes


Pb


Mathilda, Christian & älskling!


Kristofer & Jag (Christian i bakgrunden)


Älsklingen:)







Southern aces












Tack för ännu en grymm natt!


Detta gick ju bra :)

Nu sitter jag hemma hos Therese & Claes, Leo har precis sommnt, och det gick ju faktiskt bra :) han va lite gnällig en liten stund, men han somnade väldigt fort :) såå söt han e :)

Så nu tänkte jag att jag skule se på ullared serien som har börjat på tv, har ju inte hunnit se den för jag har jobbat alla måndagar sen den började... Men får väl se idag vad jag tycker...

Vad tycker ni???


Sen när jag kommer henm får jag lägga ut lite bilder från i helgen :)


Hörs senare !

Puss hejj :D


Lördag 7/11

I lördags jobbade jag från 08-15 och jag har nog aldrig varit med om att ett arbetspass har gått såå sjukt fort, när det va dags att åka hem kändes det som jag nyss hade kommit till jobbet !
Men direkt när jag hade slutat åkte jag hem och hämtade älsklingen för vi skulle på middag hos mormor & morfar :) mys pys :)


När vi va redo att åka därifrån åkte vi till ävvängen och hämtade kristofer, i bilen på väg hem tror jag att jag valde ca 500 ggr mellan nykter och köra, eller dricka....


Vad blev det ? :)


Väl hemma va det bara att göra sig i ordning snabbt för att sen åka upp till Kåken


Super mysig helg <3


Bilder kommer i kväll!


Ha de gött


Fredag 6/11

Äntligen fredag och detta är min enda lediga dag på hela denna veckan!
Har sovit såå sjukt dåligt inatt, för jag har sååå JÄVLA ont i armen efter "gris vaccinet" som jag fick igår! Fan jag ångrar mig faktiskt att jag tog den :( Men men idag fick jag mig ett ryck och åkte och klippte mig helt plötsligt :) Men jag måste göra slingor! Nu ska jag och älsklingen åka hem till Therese, Claes & Leo, sen får jag väl åka hem och sova.

Börjar jobba kl 8 imorgon, och direkt när jag har slutat ska jag hem och hämta älsklingen så ska vi på middag hos min älskade mormor och morfar <3


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen får vi åka :)


Puss hejj så länge hörs ikväll!


Onsdag 3/11

Redan onsdag, idag har jag haft personalmöte, Och det va nog det jobbigaste mötet jag har varit på i hela mitt liv.... ALLA skulle prata samtidigt & det funkra ju inte riktigt! Snacka om att man blir slut i huvet! Jag e fortfarande trött efter det!

Imorgon jobbar jag kväll, vilket jag inte alls har lust med! Jag som så gärna ville gå och kolla på Magnus Betner imån ;( men det går inte nu.... FAN!

Nu ska jag snart se på Bonde söker fru :) hihi gillar det programmet ;)

Någon av er som gillar det???



Magnus Betnér....

På torsdag kommer Magnus Betnér till Kungälv & jag VILL verkligen gå och kolla på han! Så jävla segt att jag jobbar kvällen bara :( Snyft jag jobbade sist han va här åxå ! FAN! Han som e såå jävla bra!







Imorgon blir det personal möte! Kanske någon snäll arbetskamrat som kan byta pass med mig :)
HOPPAS ;)



Puss hejj!


Måndag 3/11

Slutade jobba kl 12 idag, jag och en jobbarkompis har haft genomförandeplan idag, faktiskt väldigt roligt för man kommer på mer som hade varit bättre, och även saker som kansle måste ändras, och jag känner att det va till väldigt stor hjälp att ha en pedagog med, som har mycket ideèr osv...

När jag väl kom hem tog jag och älsklingen en kopp kaffe, sen åkte vi och fixade min bil, så nu har jag vinterdäck och fungerande bromsar, FAN VA GÖTT! Men det va ju inte huvudbroms cylindern som va felet, så vi fick åka och köpa nya bromsbelägg eftersom dom va HELT slut, sen va det bara till att börja sätta ihop allt och sedan lufta bromsarna.... Och nu fungerar det :) weeeiiiii!

Men det tog ju sin lilla tid, jag tror vi va i garaget kl 2 och vi kom hem nu 22:30

Men det är det ju lätt värt!

Nu ska jag och älsklingen ta en nattkafe och sen blir det nog en film som jag kan somna ifrån :) hihi



Ha de gött såå hörs vi imån :)


Lördagen & Halloween fest på Kåken!

Japp lördag och halloween fest på kåken va det som stod på schemat! Therese kom hit på em och gjorde sig i ordning med mig, sen åkte vi hem till Linda och fortsatte våran förfest som vi började så smått på hemma hos mig :) tror vi åkte från linda vid halv 11.... När vi kom upp till kåken va det inte såå mycket folk där, men va fan gör det när vi e där??? haha ;)

Jag hade en gång två par handbojjor, men nu har jag bara ½........

Måste ju bara säga att det va den ROLIGAST kvällen jag har haft på väldigt länge, älskar att festa med dig min kära Therese <3
Det blir ju inte att man e ute som vi va förr, nu när du e världens bästa mamma & allt hihi <3

Här bjuder jag på lite bilder iaf !

Enjoy!



Therese & Kristofer.


Jag & Therese <3


Fina Therese nr 2 :) hihi


Pb, Älskling, & Hammarn!


lets partyyy :)


hammarn


Jag & Kristofer


Min älskling <3<3<3

Ja nu orkar jag inte lägga upp fler bilder för jag har hur mycket som helst :)



När jag e på topp vill jag ju aldrig åka hem... Så när klockan slog 05:30 hade väl inte jag festat klart än!??? men jag va tvungen att avbryta, fast det e klart man ska sluta när man ligger på topp:)


Men tack alla mina UNDERBARA vänner för en GRYMMT, rolig & full kväll/natt/morgon!


RSS 2.0