-Flytten närmar sig-

Idag har jag varit på Ikea, åkte dit med jobbet men jag passa på att handla lite små saker som jag visste att vi behövde:) köpte en matta till badrummet, papperskorg, galjar, skärbrädor, krukor & blommor:) hehe sen åkte jag och Peter till nya lägenheten och lämnade lite saker, vi tjuv starta lite med flytten. Men jag tänkte att de kan va skönt att slippa at alla små saker och påsar på Torsdag och så ville jag ju självklart se på lägenheten:) Blev kvar där ett tag för vi va ju tvugna att prata lie om hur vi ska möblera. Tror att vi har kommit överens nu i allafall:) hehe men det löser sig när vi väl har kommit in


Vardagsrummet

 
Sovrummet

Hallen


Nu ska jag lägga mig. Har massa att göra imån. Jag och Peter ska upp tidigt och röjja i förrådet och packa resten som är kvar. Och på Torsdag är det den stora flyttdagen:)

Längtar<3


Natti Natti:)

-Olearys 26/4-

Ja det va ju tänkt att vi skulle till Black Wings. Vi åkte dit men vi vände lika fort igen. Nästan inget folk man kände alls men men så vi stack till olearys. hehe 2 dar i rad men skit samma skojj hade vi:) Här kommer lite bilder:)

image439
Jag, Malin, Rille & Peter

image446
Malin i pissarnas katt säng hahah

image441
Hahah fan va ja skratta

image443
Mikel, Malin & Martin

image444
Rille

image445
Älsklingen & Rille

Fan va skojj det va igår:)

Hejj Hejj!






-Olearys 25/4-

Igår åkte jag hem till Malin medans Peter åkte upp till pappa å grejja med vanen. Så jag och Malin satt och drack lite. skojj va det. Sen åkte jag Malin & Peter hem till Peter så vi kunde göra oss iordning. Sen stack vi ner till Olearys. Blev faktiskt riktigt roligt:) Här kommer lite bilder!

image432
Mee in action:) hehe
image433
Malin in baby action haha :)

image434
Peter & Peter

image435
Malin och den super fulla Tommy

image436
Skåååål:)

image437
Skåååål:)

image438
Vad vackra tungor ni har hahaha:)

Riktigt roligt. Ännu roligare ska vi ha ikväll:)

Sup & Svälj trevlig helg!


-Ny frisyr & Nya kläder-

Fick ett ryck igår när jag stog i duchen. Ville verkligen till frissan och klippa mig. Fick en tid idag kl 11 gött gött:) Så jag gick ner och klippte mig. blev faktiskt nöjd. Sen när Peter kom hem åkte vi till Stenungsund. Jag sprang in på Gina Tricot och kollade lite Peter ville inte följa med så han fick vänta i bilen hehe. hittade i alla fall en tunika, t-shirt, en bikini & en schal. Ville verkligen ha nått & jag orkade inte vänta ända tills imån hahah. Tänkte shoppa lite imån med hehe:)


image430
Nya frisyren (syns nästan bara på luggen här men men)


image431
Nya kläderna. Blir mer imån hoppas jag:) hehe

Ha de gött hejj!!!


-Onsdag, Kontrakt skrivning & 9 dagar till flytt-

Slutade jobba kl 10:00. Satt kvar på jobbet en stund & drack kaffe. sen tog jag bussen till Ytterby. Skulle träffa en på Förbo för att skriva kontrakt till lägenheten. Så nu är det klart. Fick även nyckel till bommarna så att vi inte behöver bära alla saker så långt. Fick även veta att vi nu har två parkerings platser. Jag har ju ingen bil än. Men jag tänkte att man kunde ha den ena parkeringen som gäst parkering så länge.

Och igår när jag gick hem från jobbet skulle jag gå förbi hemma hos mormor & morfar. För dom hade en pressent till mig & Peter som vi behövde när vi flytta. Vi fick en damsugare, Tyckte det va jätte bra. Sånt är inte kul att lägga penagr på själv. Sen berättade morfar att man inte behöver ha damsugs påsar till den och det är ju bra.


Nä nu ska jag ut och sätta mig i solen!
Ha de gött hejj!!!

-Duktig jag e :)-

Idag har jag fått gjort en massa saker som jag behövde göra.

* Har bokat nya körlektioner :)

* Har deklarareat. Får pengarna innan midsommar:)

* Ringt Förbo och bokat tid för kontrakt skrivning. Snart dax att flytta:)

* Adressändrat

* Ringt handelsbanken, Bara 1000 kr kvar att betala på datorn :)


Så nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen:) snart kommer älsklingen hem med. Kanske vi kan hitta på nått skojj. Jag vill gärna åka till Ikea men det vill nog inte han hehe

Ha de gött! hejjj!!!


-Vila i frid Engla-


Kan inte fatta hur man kan göra så. Döda ett oskyldigt litet barn! Så vidrigt!
Tänk att hon inte kunde göra någonting för att skydda sig.
Vågar inte ens tänkta mig hur rädd hon måste ha varit.


Vila i frid Engla


image422






14 April kl 11:48

 167755 stycken har tänt ett ljus för Engla

Gå in på www.GT.se

-Helegn-

ja denna helgen har jag varit med Malin. i fredags kom Malin och hennes pappa och hämta mig hemma hos Peter, så åkte vi hem till Malin å drack lite vin och sjung sing star hahahahaha fan vad de lät hahaha. Men det va roligt heheh. Efter det körde malins mamma oss till Kungälv så gick vi till Krogen. Bara massa gamlingar där men de va skönt å inte ha massa folk runt omkring. Sen tog vi bussen hem till Malin, Käka lite och sen gick vi och la oss. På morgonen kom Malins Farmor & Farfar, trevliga:) hehe Fika lite sen åkte vi till kungälv å handla mat. Det fick bli vitt vin, räkor & bingolotto hahah
FAN det blev ingen färgfemma. JÄVLA SKIT! men men det e la så

Va så himla sega så vi orkade inte gå ut. Hade väl en fundering på att kolla snowstorm. men ingen orkade.

Här kommer lite bilder från i helgen:)

image416
Malin på krogen

image417
Jag på Krogen

image418
Jag & Malin <3


Romantisk middag för två:) haha
image419

image420

Fan va gött de va. Det får vi göra igen:) Fast då räcker det nog med 1 kilo och inte två:) hahaha


Nee nu ska jag gå och packa. ska ju flytta om 3 veckor:)

Ha de gött Hejj!!!

-Halkkörningen e klar:)-

Idag var jag och Malin på Storaholm och gjorde halkkörningen. Malin och hennes pappa kom och hämta mig hemma hos Peter så åkte vi till Storaholm. När vi kom dit gick brandlarmet så vi var tvugna att stå ute och vänte tills brandmännen hade sagt att vi kunde gå in igen. Sen fick vi titta på lite filmer och sånt. Sen va det äntligen dags att åka ut och sladda. Fan vad skojj det va hahah sladda som fan hihi

Och vi blev GODKÄNDA!!!! hihih fan vad skojj. nu har jag bara uppkörningen kvar:)

Ha de gött hejj hejj


-100% Klart!-

Ja nu har jag varit på bostadsbyrån på möte. Och nu äntligen är det klart. Fick veta att jag fick lägenheten. Så nu är det dax att börja packa! 1 Maj flyttar jag och min älskling till Björkås. Fan vad roligt hihi nu kan jag handla ännu mera till lägenheten:) hihi tyvker att det e såå himla roligt. Måste åka till Ullared och till Ikea:) hehe

Men nu ska jag gå till jobbet!

Ha de gött hejj!!!!


-Wieeee-

Fan vad roligt har varit på Hemtex och shoppat massa till lägenheten:) Dom har 50% på allt i hela butiken så man får ju passa på:) Har köpt 2 st lampor, 2 par gardiner, lite handdukar, 1 svart underlakan, örngott och påslakan till sängen, och lite små saker som är bra att ha.

Prata med bostadsbyrån igår och då sa han att allt va klart & att jag ska komma in till dom på Måndag och prata lite, så jag antar att jag ska skriva på lite papper och sånt.

Så nu gäller det att börja packa så att vi hinner till 1 Maj det e ju inte långt kvar:)
Hoppas vi kan börja lite tidigare:) vill verkligen börja packa upp & göra fint. hihi Tycker det e såå himla roligt:)

 



 

Ha de gött så länge:) hejj hejj

-Cabaret Lorensberg med jobbet-

Va ute med jobbet förra veckan. För att tacka av Lena & För att fira Inger. Det var verkligen jätte roligt. Vi åt tre rätters och tittade på en jätte rolig show:)
Här kommer lite bilder från kvällen:)


image399
Therese & Wibecke

image400
Lena S (hehe denna gången hann jag ta kort)

image401
Lena L

image402
Linda & Jag

image403
lena S & Inger

image404

Här kommer lite bilder från showen.

     

     

Tack för en jätte trevlig kväll!

Ha de gött hejj:)

RSS 2.0