Fredag - Jobb!

Nu är det äntligen fredag! Fast jag jobbar kvällen idag, 14-21! Känns väldigt skönt att jag inte behöver sova natten på jobbet denna helgen åxå!

Jag hade tänkt att jag skulle åka till bolaget idag innan jobbet! Men jag tror jag skiter i det... För det första är det vikingamarknad och hela kungälv e ute sammtidigt, för det andra är det ett helvete att hitta parkering & för det tredje så ÄR MINA BROMSAR PÅ BILEN HELT SLUT!!!! Så jag tar nog det imån på dagen istället :)

Har verkligen längtat efter denna helgen hur länge som helst :) Och det kan ju inte bli bättre än att min älskade Therese ska med ut imån <3





Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det jobbet!



Ha de gött! så hörs vi säker ikväll!


Influensa vaccinet....

Idag har jag hatf en riktigt seg dag måste jag säga! Sov jätte länge & sen va det bara att gå upp ta en kaffe och sen dra iväg till jobbet! Har varit hur trött som helst & näsan bara rinner & rinner....MORR!

Idag på jobbet skulle alla få influensa vaccinet, men jag kände inte att jag ville ta den eftersom jag e förkyld & lite konstig i kroppen... Så jag får göra det vid ett senare tillfälle eller nått!

Ska någon av mina kära läsare ta den??? Eller vad känner ni inför vaccinet?


Nu ska jag snart lägga mig i en tom säng, älsklingen åkte till Tyskland med sin farbror nyss, så dom kommer väl hem någon gång imorgon...



Ha en fortsatt bra kväll/natt, nu säger jag godnatt!


Ullared idag :)

Idag va jag & Linda på Ullared :) har varit hur kul som helst, men shit va trött jag e nu! För en gångs skull hittade JAG kläder till mig :) Brukar ALDRIG hitta något, och jag brukar inte va så mycket för deras kläder, för det första e det jobbigt att hitta, och sen har jag aldrig varit så intresserad av att hitta några kläder heller, men det gjorde jag idag :)

Fick faktiskt köpt lite julklappar idag åxå :) lika bra att börja i tid!

Någon av mina kära läsare som har börjat???



Här är några av kläderna jag hittade!

 
Snygg lila party tunika & lack leggins eller va det heter :)


Ett party linne & lack leggins :) (Linnet ser bättre ut i verkligheten)


En fin "Tutt-tröja" (Som linda kallade det)

Köpte även ett party spel :)





Ni som läser min blogg ofta vet att jag e världens party människa & Ni som inte läser så ofta vet det nu :) hahah

Nu har jag ny kamera & ledig i helgen så då blir det fest & massa kort hahaha :)

Fick även hem mina fina jeans-leggins idag & dom passade perfekt!



Trevlig natt på er :)


Lite bilder!

Här kommer lite bilder som jag tagit med min NYA FINA kamera :)






Måste säga att jag e sjukt nöjd med hur bra närbilderna blir! :)




Våran lilla pisse :)


Ny kamera!!!

Nu har jag äntligen fått köpt mig en ny kamera :D weiiii fan va gött de känns! Jag kan bara inte leva utan kamera hahaha :)



Denna fina blev det iaf! Och shit vilka bra bilder det blev!!! Lägger ute lite bilder senare
(när jag får tillgång till MIN dator som just nu är upptagen av peter)


Ha de gött så länge :)


Måndag 26/10

idag har vi haft besök av min kära moster & mina kära kusiner :) vilket va väldigt trevligt heheh! Nu ska jag och älsklingen åka och köpa kamera till mig, sist vi va och skulle köpa den va den helt slut! Eftersom jag hade bestämt mig för att jag skulle ha den rosa så kunde jag ju inte köpa någon annan haha, men nu fanns den :D hihi


Sen ska jag hem till Malin och prova lite halloween kläder inför helgen :)


Hörs senare :)


Ha de gött!


Stort......

GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN MATTIAS! Hoppas verkligen att du har haft en jätte bra dag :) Tycker det är väldigt synd att jag inte kunde vara med att fira dig igår :( men jag får köpa en fin pressent till dig iaf :) hihi







GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!


Jobb helgen avklarad!

Söndag idag! Min arbets helg är slut :) Har jobbat vak hela helgen, fredag-lördag& lördag-söndag! Och för er som inte vet så går jag på kl 22:00 Fredag kväll & slutar kl 08:00 på lördag morgon! Samma visa igen börjar kl 22:00 lördag kväll & går av 08:00 på söndag morgon!

I lördags när jag hade vaknat åkte jag och hämtade mormor & morfar för att sedan åka hem till mamma på kalas för min lillebror som blir 14 år imorgon :) han börjar bli stor nu :)

Idag har jag verkligen varit hur seg som helst, vaknade kl 15:00 :) oopps hihi nä men jag hde ju jobbat hela natten haha :) Åkte och hämtade peter hemma hos Royan, och när jag kom hem fick jag världens ryck och började möblera om i vardags rummet & i köket hahah! Så nu e jag verkligen HELT slut!

Imorgon får jag & älsklingen besök av min älskade moster & mina kusiner som jag inte har sett på typ 1000 år! Så det ska bli rikitgt trevligt! Min kära moster har inte varot här och kollat in lägenheten än och vi har bott här i 1½ år hahahha :)

Nu får jag städa det sista från det att jag möblerade förut :) Sen blir det nog en liten film med chips & cola :)

Mys pys <3


Fredag!

Helgen är här! Men vad gör det? jag jobbar ju hela helgen ändå.... Börjar jobba om 55 min, skall ha vak inatt så jag slutar kl 08:00 imårgon ! Då kan jag lova att det blir gött att sova :D hihi,

Nu ska jag kolla på idol tills plikten kallar!

Imorgon kl 14 ska jag hämta mormor och morfar, så ska vi på kalas för kära lillebror som blir 14 år :) Han börjar bli stor nu!


Ha det gött! Och alla som får sova inatt, får sova lite för mig åxå :) hihi


Längtar!

Fick beställt ett par skit snygga jeans leggins förut :) Längtar tills dom kommer :) Hopaps verkligen att dom passar! Annars blir jag lite ledsen i mitt öga måste jag säga haha :)



Vad tycks ???



   


Underbar dag!

Idag har jag haft en underbar dag :) Började med ett personal-möte som gav mig JÄTTE bra besked!!!
Jag fick en fast anställning!!!! Känns helt sjukt bra :) Kan inte riktigt fatta att jag är fast anställd, odinarie personal och allt vad det heter :) Äntligen säger jag :) Har ju  jobbat i nästan 3½ år, och nu är jag fast!!! hihi

Sen åkte jag och älsklingen hem till Therese & Claes och tog en kaffe, men sen blev det att vi ¨kte med upp till deras hus och hämtade massa flyttlådor och skötbord till lilleman :) Så vi fick hjäölp dom idag igen :) Alltid gott att få hjälp när man ska flytta! Nu håller jag verkligen tummarna för dom att huset blir sålt snart!!!!
Glad att ha er nära nu iaf :) weiiii




Nu blir det film, sen sova!

Imån ska jag simma & sen jobba kvällen !


ha de gött!!!


Tisdag 20/10

Jag är lycklig! Jag har ny bil & Jag har jobb :) Kan inte bli bättre än så, mer om jobbet skriver jag när allt är klart !
Idah har jag och älsklingen varit och kopplat in bas & steg i bilen, så nu har jag lite bättre ljud :) Ska bara köpa ett par diskanter :)

Sen körde jag älsklingen till innebandyn & åkte hem till Nina och drack kaffe (Som vanligt) hihi

Imån blir det personal-möte & då hoppas jag på bra besked !

Nu blir det tv en stund sen blir det sängen, så jag säger natti natti för idag



Puss hejj!


Måndag 19/10

Idag har jag och älsklingen hjälpt Therese & Claes och flyttat, äntligen har dom flyttat till Kungälv igen :D Känns såå roligt :) hihi Kom nyss hem, så nu ser det riktigt bra ut i deras nya lägenhet :) Jätte mysigt med en liten ute plats :)

Imån åker jag nog och fortsätter att hjälpa Therese och grejja lite :)

Nu får det nog bli en film och sen sova !


Just de, jag har ju glömt att skriva att jag äntligen fått den nya bilen :) är sååå himla nöjd :) Älskar den verkligen !
Min älskling är världens bästa älskling!!! Och hans bror är åxå världens bästa!!! För såå mycket som dom har gjort för min skull går inte ens att beskriva! Såå mycket tid & pengar dom har lagt för att jag ska få en bra bil, är helt ofattbart!!!

ÄLSKAR DEN :)


weiiiii :)

Såg nu att jag ligger på plats 533 av 2668 på Bubblerooms blogg topplista :) hihi för mig är det bra :) men visst jag hade ju inte direkt tackat nej till att ligga typ 1:a hahah, ne men jag är faktiskt nöjd, :)





Pussss Hejjj


15/10

Hej! Nu har jag precis kommit hem, har varit och handlat lite mat :) kan ju vara bra att ha hemma hihi :) Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och ska strax äta lunch, det får bli potatis, sprödbakad torsk & dillsås från igår :) 
 kl 15:00 börjar jag jobba!  Och jag jobbar fram tills kl 14:00 imån! Och jag känner inte alls för det idag... Har jätte ont i huvet
 :( snyft!

Idag kom första snön! SUCK jag tycker att det är för tidigt!
Vad tycker ni???

Imån får vi väl se vad som händer, vet inte om vi ska hitta på något skoj, eller om vi bara ska ta det lugnt... Igentligen känner jag för en hemmafest :) Men oftast så blir det inte så utan det slutar ofta med att man går ut till slut ändå :)


På Måndag tänkte jag åka upp till min älskade Therese & hjälpa henne att packa, eftersom dom flyttar till Kungälv nästa vecka ev :) weiiiii


nu ska jag göra lite nytta :)


Ha det såå bra kära människor :)


Hejj hejj



Drömmen <3

Det jag verkligen hade velat göra är att....... Ta MC-kort <3 Det hade varit såå jävla grymmt! Tänker på att komma med en svart hoj, svart skinnställ & hjälm med tonat visir, och bara ta av sig hjälmen och skaka loss håret!

Men jag vet inte om jag vågar!

Gör jag???


Detta är något jag verkligen måste fundera på, för jag hade verkligen velat det!



Tänk! Om jag en dag kom åkandes på en sån här <3




Pissarna <3



Våran första katt, Här e hon bara 10 veckor, nu e hon 1½ år :)







Andra katten som är ca 5 månader :)


Torsdag 14/10

Idag är jag ledig, gött gött! Ska nog städa & tvätta lite idag... Sen ska jag nog träffa Malin en sväng, Men just nu har älsklingen min bil, så jag kommer inte så långt:( Nu hade jag velat ha en cyckel!!! Är faktiskt lite sugen på att cyckla haha :) har inte gjort det på hur länge som helst hihi :)

Ingen som har en cyckel till mig??? hihi


Nu ska jag snart hänga tvätt, sen får det bli en STOR kopp kaffe :)


Hörs ikväll!




Puss puss


Kallt som satan !

Fyyy fan vad kallt det har blivit ute nu :( Vill inte!!! Jag vill ha sommar :) Nä men nu ska man behöva gå runt med en tjocka jacka, vantar & halsduk, kanske lite tidigt men jag fryser så det får nog bli så iaf vinter-jacka och vantar :)
Har samma problem varje höst / Vinter.... NÄR ska man börja använda vinter kläder ?


Har hittat en jacka som jag tänkte köpa och när jag skulle beställa den igår så fanns den ej i min storlek längre :( snyft, jag som ville ha den ! Men jag får väl hålla koll ifall den kommer in igen :)



Denna fina jacka vill jag ha, fast i svart :)



Onsdag 14/10

Idag har jag haft en väldigt bra dag :) Simmat & jobbat på mitt älskade jobb :D Verkligen haft det jätte bra:)
Imorgon e jag ledig och ska fixa med lite saker. Får åka och köpa mig en ny kamera, eftersom jag inte kunde välja när jag och älsklingen va iväg och kollade men nu vet jag vilken jag vill ha :D

Imån kväll blir det hockey hemma hos Pb & Therese :) Får nog bli en cider eller 3 åxå :D hihi :)

Nu ska jag och älsklingen se på Wallander- Prästen !







Puss på er <3



Underbar dag <3

Idag har jag haft en underbar dag men min älskling <3 varit iväg och kollat ny kamera till mig, men jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilken jag ville ha... Jag vet vad jag vill ha utseende mässigt, men den som jag helst ville ha va ungifär lika bra som min andra, och älsklingen tyckte att jag skulle lägga till ca 500 kr och få en mycket bättre! Och ja det vill jag ju.... Men jag vill ju att den ska vara fin åxå :)


Men jag tror att det blir denna skönhet <3 hihi tycker den e jätte fin :D







......




Jag älskar mig själv !

Mohahaha






Grattis lilla plutten :)

Stort Grattis till Leo som blir ½ år idag :)
Och stort grattis till Therese & Claes som har varit föräldrar i ½ år nu, tiden går så sjukt fort :)


Puss på er <3


Varför?

Varför kan man inte bara få VARA någon gång??? UTAN gnäll och tjöt hela tiden!!??!! Det är min stor fråga....



Förstår inte hur man bara orkar tänka DÅLIGA saker HELA tiden, men men


Sånn e inte jag iaf :) hihi


puss hejj!


Fylle chaffis igår!

Japp igår va jag fylle-chaffis, va ute och åkte jänkebil hela natten lång, tror jag va hemma 05:30 :) direkt i säng och sova ett par timmar innan det var dax att åka till jobbet !


Men jag måste säga att jag va på riktigt bra party humör igår (För att vara nykter) haha, men det va riktigt roligt :) 


Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och ska kolla på Wallander filmen nu, fast jag tycker inte att den verkar så bra med tanke på att det finns en Svensk Wallander film som är exakt likadan.... Fattar inte rikigt hur dom har tänkt där, men men !
Det får nog bli en annan film tror jag :)


 


Imån blir det till att simma, sen ska jag jobba 15:00-10:00 (Jour)


 


Nu blir det film:)


 


Puss hejj så länge !


Duktiga jag :D

Idag har jag varit riktigt duktig måste jag säga Smile  Jag har simmat i 1 timma i sträck :) shit vad jag e slö i kroppen nu :) de känns att man inte har tränat på länge hihi. Men det e jävligt gott att komma igång igen !

Fast jag har TRÄNINGSVERK! haha

Har även varit och besiktigat min bil idag...Cry  Fick 2 st tvåor så nu måste det fixas så ska den tillbaka om 1 månad! Suck säger jag bara, men jag får helt enkelt fjeska lite med min  kära far :) hihi

 

Nu sitter jag och kolla på tv och bara slappar, ska hänga tvätt om en liten stund, sen blir det nog tv igen tror jag haha,

 

Det får bli sängen tidigt idag, för imån har jag en lååång dag på jobbet! 11-14 med personalmöte, sen har jag rast 1 tim och sen blir det 15-21, fast jag e ledig tills på söndag sen så jag ska allt vara glad Wink


Ha det såå bra :) 


Ed Hardy....

Jag bara ÄLSKAR det märket <3
Jag har hittat sjukt snygga skor, MEN jag har ett stort MEN!
Jag har bara hittat den modellen och mönstret i kill-storlekar :( snyft, är det någon som vet om dom finns i Tjej storlek någonstans????





Någon som vet???

:)


Måndag 5/10

Idag har jag varit riktigt DUKTIG, nu måste jag komma igång att simma igen :) Kl 10 åkte jag och mötte Linda, vi gick en liten prommenad i Kungälv, sen gick vi bort till Oasen och simmade en stund, efter det tog vi en prommenad till :) Fan va duktig jag e då :) riktigt stålt över mig själv måste jag säga :)

Kl 15 började jag jobba, och jag fick väl inte den bästa starten på arbetspassen med tanke på att alla kommer hem 15:10 och jag var ensam.... SUCK Hon som skulle jobba kvällen med mig var fortfarnade sjuk och det hade inte vi fattat, så det va inte någon vikarie insatt, så det va bara till att börja ringa efter någon vikarie, och hur lätt e det att få in någon på ca 15 min....???? men jag löste det iaf, det kom en tjej vid 15:30 TACK :) Annars hade det blivit lite stressigt... :)


Imån ska jag besiktiga bilen.... HOPPAS den går igenom..... Önska mig lycka till.. hihi


Ha de gött!


Kylan har kommit......

Och när kylan kommer så kommer även min ständiga värk i mina knän! Jag hatar det! Och att man har tunga arbeten gör inte saken bättre :( men vad gör man inte när man ÄLSKAR det man håller på med :) Så nu får jag börja använda mina vulkan skydd igen! Så jävla klumpigt men det blir lite bättre iallafall ! Nu ska jag se vem som åker ut ur idol. Sen ska jag umgås med min älskling, för han kommer hem strax :)


Nu säger jag godnatt!


Hörs imån gott folk :)


Bra dag 1/10 :)

Idag har jag haft en bra dag :) Gick upp tidigt och gjorde mig iordning för jobbet, När jag kom till stenungsbaden visste jag inte alls vad jag skulle göra, fick lite hjälp på traven, fixa kaffe, fika vatten mm, mm, sen var det dags att köra ut lunch till ca 200 pers, och naturligtvis kom alla på samma gång så det va fullt upp en liten stund :9 men roligt var det allt :)

Jag måste ju bara säga att det KÄNNS att man inte har burit tallrikar på ett bra tag nu, FAN va ont i armen jag har nu haha, jag vet ju att man vänjer sig jätte fort men det känns!

Nu sitter jag hemma och kollar på tv och är sjukt trött! men det är lite för tidigt för att sova nu haha :) någon som har tips på hur jag blir pigg??? Ska dricka kaffe nu men det vet jag redan att det inte hjälper! :)


Imorgon ska jag sova natten på mitt andra jobb, börjar jobba kl 15, och slutar kl 14 på lördag!


hörs senare :)




RSS 2.0