Sista ute festen på Kåken ikväll :)

Ja det ska allt bli skojj:) jag som har längtat nu när det har varit uppehåll under sommaren! Jag hoppas bara att det slutar blåsa så förbannat!!!
Blir lite jobbigt me håret om det ska fortsätta såhär :) Någon som vet en dunder bra spray annars :) hahah
Nu ska jag snart ner och handla lite mat, sen blir det nog lungt en stund innan jag ska bråka med min garderob & fixa iordning mig inför kommande party :)

Igår hade jag en myskväll hemma hos Therese & Leo :) Satt och pratade massor, alltid lika roligt att träffa dig mitt hjärta :)
Och vi ses ju ikväll igen :) Då blir det fest för hela slanten :) hihi


Nu ska jag hänga lite tvätt !

Ha de gött!!!


Fredag 28/8

Idag är det fredag och jag känner mig fortfarande inte riktigt bra :( Men nu orkar jag göra nått iaf :) Ska in till Kungälv och möta upp sandra sen, ska till Jc en sväng sen blir det bolaget för hela slanten :) hahah För imån blir det Kåken!!!!

Ikväll ska jag upp och hälsa på Tehrese & Leo :) Claes har poker så hon ville inte sitta hemma helt själv. Så jag lämnar älsklingen hos pappa och åker vidare till Therese :) Ska bli roligt att träffa dig :)


Nu ska jag ta hand om den torra tvätten och sen ska jag tvätta ännu mera!
Det tar ju aldrig slut!!!



Ha de gött!

Veckan som varit!

Ja nu har jag inte bloggat på länge igen.... Men tänkte iaf berätta hur min vecka har varit!
I måndags åkte jag ju på semester med jobbet till Onsala som jag skrev om förra veckan. Väldigt mysigt ställe, med utsikt över havet, och egen brygga precis framför havet, grillade och käkade go mat!
När vi kom dit i måndags kände jag mig lite förkyld, och när jag vaknade på tisdag morgon va jag jätte dålig, med feber, ont i halsen & snuva :( det va inte alls roligt att behöva jobba, och absolut inte roligt att inte vara hemma när man e sjuk, jag längtade såå fruktansvärt mycket efter min säng & min älskling!!!
När jag väl kom hem på onsdagen, skulle jag och älsklingen se på film på kvällen och bara ha det mysigt :) MEN ja tror att jag såg 15 min på filmen sen sov jag :) Tror att jag behövde det:)

Här får ni se hur utsikten såg ut från huset :)





I torsdags va jag hemma och städade, sen kom Sandra hit på en kaffe, bestämde att vi skulle åka till backaplan och kika lite :) så det gjorde vi! Jag fick köpt mig ett par nya stövlar :) vilket jag behövde, För på alla andra sticker stålklacken ut hahahah :) Har inte fått tummen ur att klacka om dom :) Och nu slipper jag ett tag till :) hihi
När vi kom hem igen åkte jag bara hem snabbt och bytte kläder, sen åkte jag upp till jobbet, tog bilen till Kungälvsparken där det va träffendans, och Arvingarna spelade, så det va riktigt roligt :) Jag och Linda hade nog lika roligt som dom va var där med :) haha





Tack för en rolig torsdags kväll med mitt älskade jobb :)

Ha de gött!

Söndag 23/8

Shit va jag e slö idag ! Nu har jag bara suttit i soffan jätte länge, Va hemma hos Mila förut å käka Pizza :) gött gött,
Nu ska jag börja packa inför imån! Ska åka iväg med jobbet på semester tills på onsdag, så nu måste jag packa. Sen ska jag umgås me hjärtat innan jag måste sova!

Om jag inte hinner skriva ett inlägg imån, så kommer jag tillbaka på onsdag :)

Ha de såå bra !


Hojride 22/8

Igår åkte jag älsklingen och Christian hem till Kristoffer och förfestade :)  efter en stund kom Malin åxå :)sen var det dags att åka till Hojride, fan va skojj det va där, massa gött folk å bra musik å allt :)
Vi lyckades inte ta oss hem när det stängde, så vi sov hos Kristoffer itsället, tror vi va hemma hos han vid 4 eller nått, då började han göra mat & sen kom hans granne och ett par kompisar till han upp, så där blev vi sittandes tills klockan va halv 6 på morgonen haha såå det kan gå :) Men skojj hade vi iaf :)


Morgan


Christian & Kristoffer


hihi :)


massa folk :)


Vi


bara för att jag älskar dig <3

Tack för en grymmt rolig kväll :)


Ikväll blir det fest :)

Nu har jag gjort mig i ordning, ska snart åka och hämta Malin, sen kommer Christian och hämtar oss, så bär det av till fel sida älven, Där blir det förfest hos Kristoffer, sen åker vi vidare till hoj-ride :) länge sen jag va där nu, men vad ja minns så va de svin skojj :)

Nä nu ska ja fixa håret sen får jag åka!


Ha den trevlig lördag!

Puss

Repris!

Glöm ej att bli medlem här! Det fungerar :)

Klicka på länken för att komma till sidan!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emmiz_121


Ha de såå bra :)

Vem älskar inte skor?

Ja, jag undrar om det finns någon som inte älskar skor??? Jag gör det iaf! Satt här vid datorn och gogglade på skor :) visst hittar man mycket som är riktigt snygga :)
MEN ibland undrar jag hur man ens kan få diesigna vissa skor? Är det verkligen folk som köper så konstiga skor?
Jag förstår inte....

Här kommer lite bilder på grymmt fula skor jag hittade iaf :)


ja vad ska man säga?




dessa lär ju vara svin jobbiga att gå i....


Tack för mig :)
Glöm inte att slänga in lite kommentarer :)

Torsdag 20/8

Idag har jag haft en helt underbar dag :) Det började med att jag fick frukost på sängen av mitt <3 hihi va söt han e :) Sen åkte jag in till Kungälv och tog en fika med Linda, efter det mötte jag upp älsklingen i Kungälv så åkte vi till Ikea, gick där och kollade på en ny garderob :) hittade en jätte fin som jag tänkte att jag skulle köpa så småning om :) sen åkte vi och tittade i massa andra affärer :)

Sen åkte vi hem till alex å länmade alla stereo prylar som vi hade på festen, men då började dom grejja me en bil, så jag åkte hem! Segt bara att jag måste åka å hämta honom sen... men men :)

Nu bler det tv en stund innan han ringer å vill hem!


Ha de gött!

Fyy på mig!

Fyy vad jag inte har uppdaterat min blogg på länge känner jag! Men jag har ingen ork och ingen lust! Imorgon är jag ledig så då får jag allt lägga upp lite kort från älsklingens födelsedagsfest,

Igår va jag och älsklingen å hämtade våran nya lilla kattunge:) han e såå söt <3 men våran andra katt gillar honom inte alls än så länge hihi men dom vänjer sig snart vid varandra :)



Hörs imån, nu blit de tv en stund!

Ha de gött!

Shoppat :)

Har beställt lite grejjer från HM :) Längtar tills det kommer :) hihi alltid lika ´roligt att få paket på posten :D haha
Längtar tills det kommer :)

      

Och jag blev såå glad när jag kom hem från jobbet, beställde ju en tröja i början på juli, som jag har väntat på... Ända tills idag :) den låg där och väntade på mig innanför dörren :) En glad överaskning efter en tråkig nyhet på jobbet!!!

Jag älskar den <3
 

Och sen då???

Idag på personalmötet fick jag reda på att jag har blivit varslad ! :( jag har mitt jobb, min anställning tills 31 okt! Sen om jag ska ha mera jobb får jag jaga timmar igen,
Känns riktigt jobbigt!!!
Ja hoppas verkligen att min chef fixar detta....


SUCK!!!

Grattis mitt <3

Idag fyller du 25 år <3 Och på lördag blir det kalas för släkt & sen blir det fest för alla underbara vänner!

Stort grattis på din födelsedag min älskling <3



Älskar dig <3

Mycket att göra!

Idag slutade jag jobbet kl 10, åkte direkt hem och började städa, svärmor kommer hit imån eftersom Peter fyller år! Får se om det kommer någon annan åxå.

och idag på em kom mamma & Kjell förbi på en kaffe och lämnade pressent pengar till peter. Dom hade kommit överens om att mamma och Kjell skulle vara med och betala kalaset & festen, de tyckte vi var en bra ide´ :)


Har även varit nere och handlat det mesta inför lördag!
Det är fan inte billigt att handla mat osv till 50 personer... Suck, men han fyller ju bara 25 en gång :) så det är det värt :)

Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det nog en film,

Imån skall jag ha personalmöte!


Ha de gött!!!

Hahah vad fel det blev :)

Råkade skriva lite fel i inlägget igår, skrev att mitt hjärta fyller 15...... Men han fyller 25 hahaha lite skillnad :)

Nu ska ja hem till svärmor, sen till jobbet!


Kommer hem imån igen!

Ha de gött!

Seg söndag....

Slutade jobba kl 8 i morse, åkte hem och sov. Tror faktiskt ja somna innan jag hade landat i sängen :) Va såå sjukt trött, vaknade igen kl 15:30 och det måste jag bara säga att det är jobbigt! Hela dagen har ju gått redan, fast de e klart, de finns inte så mycket att göra en söndag!

Nu sitter jag här vid datorn och har såå sjukt tråkigt! Älsklingen åkte nyss till Tyskland, och när han kommer hem imån igen har jag redan åkt till jobbet, ska ha jour imån, så vi ses inte förens på söndag :( snyft va ensamt de blir, '

Imån ska jag nog åka och hälsa på svärmor innan jobbet, hon får hjälpa mig att hitta en pressent till mitt <3 som fyller 25 år på onsdag :)


Nu ska jag dra mig, men ha de gött !

Tävlings tips igen :)

kikade in HÄR och hittade en tävling där man kan vinna en personlig almanacka :)
Själv tycker jag att det är jätte roligt med nya almanackor :) roligt att fylla i och göra fint :)


Kika in och tävla du åxå, tävlingen är slut imån kl 18.00


Jag bara MÅSTE <3

En sak är ju helt säker! Och det är att när jag har ny bil så är det ett måste att införskaffa mig detta super coola bil klädsel set från Ed Hardy!!!









Detta är ett av alla MÅSTEN !

Det var denna dagen det !

Idag har jag haft en jätte mysig dag på jobbet, började kl 9 i morse, Då åkte jag & Linda med en brukare från mitt ena jobb och 2 från det andra till ett handikapps anpassat badställe i Hovås, med uppvärmd saltvattens pol, vi badade och käka lunch, sen tog vi en prommenad innan taxin kom och hämtade oss igen :) verkligen jätte mysigt :)

Idag har jag jobbat från 9-21, efter jobbet tog jag mig en prommenad hem, riktigt härligt faktiskt :)

Ska jobba hela helgen, imån jobbar jag 22-08 (Vak natt)
På lördag jobbar jag åxå 22-08, så på söndag kommer jag nog att vara helt slut.... Men men det går bra :)

Nu ska jag slänga mig i en kall dusch sen blir det nog att ja sitter framför datorn en stund och sen en liten film kanske, ska försöka vara vaken såå länge jag bara orkar inatt, så jah kan sova länge imån! Måste ju orka vara vaken hela fredag natt & lördag natt


Ha de gött!


Semestern är slut!

AAA idag e min semester slut som sagt! Börjar jobba idag kl 15, känns både bra och dåligt faktiskt, har haft det såå gött när jag har varit ledig, men samtidigt ska det bli skönt att komma in i det vanliga igen, och man ska vara glad att man har jobb i dagens läge! Sen ska det bli skönt med riktig lön igen hehe,

Och nu är det dags att börja planere min älsklings 25 års-fest åxå, det kommer ca 50 släktingar på dagen och typ lika många vänner på kvällen :) såå det blir roligt :)

Nu ska jag dra mig till jobbet snart !


Hörs säkert ikväll!
Ha de gött!

Tävlings tips :)

Kikade in på http://sannaberg.blogg.se/ och hittade en tävling :) såå gå in och tävla du åxå :)

Det är detta du kan vinna så in och tävla med er nu :)


ha de gött!

Classic Car Week, Rättvik 27/7-2/8

Ja nu är ja hemkommen från Rättvik, känns såå gott att vara hemma igen, vi har haft en helt underbar vecka!
Vi kom till Lexand där våran camping låg på söndagen 26/7, Vi bodde i en 10-manna stuga, som var helt nybyggd, stugan innehöll 3 sovrum, 2 badrum, ducsh rum & bastu, kök och vardagsrum både nere & uppe, 1 ute plats & en balkong :) verkligen en jätte fin stuga :)
Vi packade upp våra grejjer, sen åkte tjejerna och handlade lite mat, så köka vi middag och drack lite öl & cider på kvällen,


Huset!



 
Vardagsrum nere


Kök


Kök + alkohol


Här sov Lasse, Robin & Johan rum


Pb & Therese rum


Jonas & sandras rum


Här sov jag & Peter (en stor bäddsoffa)


Måndag

Åkte vi in till Rättvik, som låg 2 mil från våran camping, åkte runt och kollade runt lite, sen gick vi på marknad som dom hade på torget, åkte runt lite till och sen åkte vi tillbaka till campingen

   

   

   

Tisdag - Rättviks Crusing

Japp crusing i full gång, Tur med vädret och allt :) sååå sjukt mycket folk bara, det gick inte fort frammåt, men va gör de vi hade ju semester haha :) Syn bara att min älskling fick köra, men men alla fick ju köra någon gång :)

   

   

   

   

Onsdag - Drive in bio!
Dom hade anordnat en Drive in bio på travbanan i Rättvik, Med en skärm som va 26*11 meter :)
Dom visade Sommaren med Göran, och shit va jag skrattade gött många gånger :)
Jag måste säga att Drive in bio va såå sjukt mysigt, Den känslan måste man bara uppleva om man får chansen :)
För er som inte vet så sitter man i bilen och tittar på filmen, och ljuder sänder dom på radio :)
 

Torsdag

Torsdagen va det mopar trärr typ 8 mil från Rättvik, som Jonas såå jätte gärna ville åka på, så jag, Peter, Jonas & Sandra åkte till den och det va faktiskt roligt :) massa fiina bilar :)

Efter Mopar träffen hittade vi en sevärdighets skylt som hette Helvetesfallet, så dit va vi ju tvugna till att åka, och jävlar va mortion vi fick av att gå till helvetet hahah :) men de va riktigt fint där nere måste jag säga :)
hittade en skylt till som det stod storstupet på så vi passade på att turista lite till och kolla där åxå haha
4 turister från Kungälv hahah

   

Helvetesfallet!
   

Storstupet
 

Senare på kvällen blev det öl & cider i bastun för mig, Peter, Jonas & Sandra fan va skojjigt vi hade den kvällen :)



Tack alla för en otroligt rolig tripp till Rättvik :)

Ha de gött!

RSS 2.0