Shoppat :D

Linnena från Kan dee skulle inte komma in igen, så det fick bli två andra :) Men dom e åxå sjukt coola :) Hoppas dom dimper ner i brevlådan snart :D hihi



Najs va? :)


Seg söndag...

Hejj hopp :) här sitter jag framför datorn och kikar runt lite, är sjukt seg idag, sov fram till 15:40 :/ men jag slutade jobbet kl 8 imorse så jag va tvungen :) Snart kommer pierre & sissel och dricker kaffe me oss,
Idag ska jag bara slappa framför tv & dator hela dagen :)

Imån är jag ledig, så vi får se om jag ocg älsklingen åker hem till mamma och planerar lite inför Italien resan till sommarn :) Längtar sjukt mycket tills vi åker :)

Nu ska jag göra lite kaffe :)

Hörs senare eller imån :)

Puss på er:)


Im in love :)

Jag bara älskar dessa snygga kläder från Kan Dee <3 Hade tänkt att beställa dessa men tyvärr fanns det inte i min storlek, så jag hoppas att dom kommer in igen :)



Visst e dom coola ???

Puss på er <3


En vacker dag...

Sitter och kollar på lite bilder från sommaren :) Shit vad jag längtar! Vad hade varit bättre än något av dessa??? Eller varför inte båda? :) hahaha

Bilden är tagen av mig på
Classic Var Week Rättvik 2009

Är den inte underbar?
Jooooo <3

Eller denna hade inte varit helt fel den heller! Sjukt coolt me brudar som kör hoj :D Mee like!


snart är det dags...

Nu ska jag snart åka till jobbet! Jobbar mellan 22-08, så imån när jag kommer hem ska jag sova riktigt gott:)

Vad ska ni göra ikväll då? Fest på g kanske???

För mig får det vänta till nästa helg :)


Puss hejj så länge


Tränat :)


Therese hit vid 4 och tog en kaffe innan vi begav oss ner till friskis & svettis för att köra  pass 2 denna veckan :) Och på fredag blir det ett pass till :) Känner mig sjukt laddad att träna nu, jag har aldrig varit någon tränings människa men det känns helt underbart att komma igång :)
Vi får ju ändå 2000:- /år i friskvårdskuponger, oxh det räcker ju till ett årskort :)

ska jag bli sån kanske???



moahaha skulle inte tro de va!!!
Sjukt vidrigt!
Eller vad tycker ni???


Ledig dag <3

Hej hopp alla läsare:) Idag har jag varit ledig hela dagen :) gick la upp vid 10 tiden och tog en kopp kaffe å bara vakna till liv:) Sen va det dags att börja städa, hade bara tänkt att damsuga & damma.... Men så blev det inte när ja väl satt igång, så jag har tvättat, dammsugit,dammat, torkat golv & skrubbat och duschat av heeela badrummet från golv till tak :)

Nu ska ja ta hand om den totta tvätten, sen får det bli en stor kopp kaffe med min älskling <3







Puss på er :)


Jag e trött nu :(

Åååå vilken morgon! Började jobba kl 15:00 igår & skulle sluta kl 10:00 idag, men fick jobba över 1 tim.. Och inte nog med det så ska jag tillbaka och jobba 15:00-21:00 ikväll igen. Känns som jag nyss kom hem! Och om 3 timmar börjar jag igen... Men det är tur att man trivs på jobbet och verkligen försöker ställa upp när man kan :) Det blir gooa pengar hihi :) ikväll har jag gjort 21 timmar extra utöver mitt schema :) weiii

Nu ska jag ta en kopp kaffe, sen får jag vila lite innan jag ska tillbaka till jobbet ;)

Puss hejj!


Fan.....

Sjukt trött på detta oändliga snöadet du!!! Roligt att vi ska ut ikväll iaf :) Blir förfest hos Pb & Therese me massa gooa vänner :) men inte alla tyvärr.. men så är det ibland... Nu väntar jag bara på att älsklingen ska göra sig klar, sen ska vi åka till älvängen och hämta Kristofer :)

Nu ska ja försöka välja kläder, inte de lättaste idag känner jag! Va fan ska ja ha för skor ikväll då! Inte klackskor iaf.. Det gick ju inte så jävla bra sist :) hahahah


Puss på er!


Fetich???

Jag bara älskar skor!!! Finns de nått bättre än att bra på sig ett par stövlar/stövletter/pumps me skyhög klack???
Just love it :)
Har hittat massa snygga pumps som jag bara MÅSTE ha!!!

Alla dessa kommer från
http://www.pinupgirlclothing.com
Det finns så sjukt mycket fint på den sidan <3
Sommar, höga klackar & crusingar!
Det kan inte bli bättre!


Vad tycks?

Hej hopp :)

Nu e jag äntligen klar me min blogg design :) Det tog ett tag, men nu har jag ju även lärt mig photoshop åxå :)

Vad tycks???


Pusss hejj


Min nya.....

Igår va jag och älsklingen hemma hos Malin & fika :) Unnade mig faktiskt en semla :) hihi, sen åkte vi till bäckebol och köpte ny mobil till mig :D weiii älskar den <3 Det fick bli en Samsung Jet :) Och lila e den åxå kan ju inte bli bättre! E super nöjd me den :) men nu ska ja inte shoppa så mycket mer.... Måste spara massa pengar så jag kan shoppa i Italien istället :D haha



Visst e den fin ? :)


Puss hejj!


Fullspäckat schema...

Hej hopp :) Igår hade jag verkligen ett fullspäckar schema :) Jobbade till 15, hem & hämtade älsklingen, sen åkte vi och hämtade mormor & morfar, och vidare hem till mamma & co på kalas... Trevligt trevligt, god mat och massa tjöt :) Åkte därifrån vid 7, lämna mormor & morfar hemma, sen vidare & hämta Therese, & sen äntligen hem och göra sig iordning för kvällen :) Satt hemma och förfesta lite, sen åkte vi upp till kåken och shit va roligt det va :) hihi synd att inte alla som skulle me kom, men men så kan de vara ibland...

Hade iaf en grymmt rolig kväll :) Bilderna kommer senare :)

Nu har ja nyss kommit hem, blev hämtad av Pb & Therese, åkte och käkade middag på Malt & Humle... Mumms :) Synd bara att min älskling inte ville gå upp ur sängen och åka med, så där satt jag ensam på min sida bordet, vilken alla hjärtans dag :( men men vi får umgås sen istället :)
Blir nog en bra film och mys i soffan hela kvällen :)


Nalle vila i frid <3

Lilla nisse nalle, jag kommer sakna dig så otroligt mycket <3 Jag hoppas att du får en fin dag me din matte, och att du får det bra i himlen, vi ses när jag kommer dit sen!

Kommer sakna dig fruktansvärt mycket <3



Du & jag ute på prommenad i det fina vår vädret <3


Din fina halsduk som du fick i julklapp <3 Du va så stolt när du hade den på dig <3


Vi ses i himlen nalle <3


Nytt för idag :)

Här kommer de nya linnet ja köpte förut :)

Fint långt linne me kedjor fastsydda :) (Från Lindex)


Hur kan det skilja såå mycket?

Idag har jag fått gjort massa :) Åkte med Therese till partille för att hon skulle byta olja på bilen, älsklingen stannade kvar på verkstan, eftersom de är en kompis till oss, jag & Therese åkte till Allum :) hehe hittade dock bara ett linne, men snyggt va det :)
Bild kommer senare!

När vi kom tillbaka till Kungälv åkte jag och älsklingen och storhandlade, skönt att ha det gjort!

När vi kom hen satte jag mig och ringde runt till massa olika försäkringsbolag frö att hitta en bra försäkring till min bil, kan verkligen inte förstå hur mycket det kan skilja från bolag till bolag???
Det dyraste skulle kosta min över 21000:-/året, Men tack och lov fick jag ett väldigt mycket bättre pris tillslut, 9449:-/året :) Det skiljer en hel del på priserna, men jag blev nöjd, så nu ska jag betala ca 700:-/mån och det tycker jag är helt okej :)

Snart kommer andra Therese och hälsar på mig :) weiii

Bild på de nya linnet kommer nog senare idag!

Puss hejj!


Härligt

Hej hopp :) Idag blir det jobb för min del, börjar jobba om 1 timma. Och slutar imån kl 10. Härligt att ha hela dagen ledig!
Har faktiskt hunnit städa här hemma idag :) Gott att slippa det imån när jag kommer hem :)

Nu får jag göra mig iordning innan jag ska åka, men ha de såå bra!

Puss hejj!


Blått bevis på....

Hej hopp, söndag idag och jag e rätt seg idag måste jag säga, kom hem kl 05 imorse :) hahah och hungrig som jag va ställde jag mig och lagade mat hahah :)
Jag är ett blått bevis på att man inte ska gå med klackskor när det är massa snö ute.... inte jag iaf :D hahah har två stora blåmärken på knäna....Suck suck det gör ont :) hahah

Sitter här å kikar runt lite på internet om resan till Italien till sommaren :) Hittade en bild på hur det ser ut där vi ska bo :)


Här ska jag ligga och götta mig me massa goa paraply driknar :) hihi


Nu blir det sängen !

God natt :)


Yes...

Nu är resan bokad, shit va roligt vi ska ha älskling :) 17 Juli åker vi till Caorle i Italien :) Bilar ner gör vi, så det blir nog mycket roligt att se :) Och så klart blir de säkert lite fest på Tysklands färjan hihi :)

Nu är det dags att korka upp inför kvällen :)

Ha de gött så hörs vi imån!


Pöss å köss


Hade varit underbart <3

Hej hopp gummi snopp :) Hoppas allt e bra med er! Här e de gött, För imorgon blir det fest igen :) åååå va jag ska ha roligt imån :) weiii!

Sitter här och kikar runt lite på internet om priser & lite annat i Italien..
Någon som vet hur byrt/billigt det är där???
Kanske kanske kanske att jag och älsklingen åker dit i sommar, men jag vet inte riktigt än. Me tanke på att jag gåt ner i % snart så gäller det verkligen att lägga undan massa pengar nu fram till sommaren! Sen är det nästa problem... Någon måste kunna & vilja passa våra små söta katter i 2 veckor :) m,en det kan man säkert lösa på något sett :)
En sak är ju väldigt positivt om vi åker, det är att ***** & ***** betalar boendet & mormor & morfar betalar båtresan för mig och peter (födelsedagspressent blir det)

Jag e riktigt sugen måste jag säga :) hade varit såå himla härligt att bara komma bort ett tag, käka god mat, ligga på strandern me paraply drinkar hihih <3


Puss & kram, ses på stan :)


Mamma ringde & väckte mig...

Ja imorse ringde telefonen kl 07:00, de va mamma som ringde och frågade om vi skulle åka till Ullared iaf :) Jaaaa de ska vi göra :D hahah så det va bara till att gå upp och göra sig i ordning, hon kom och hämtade mig halv 9 :) weeeiii, nu har jag nuss packat upp alla mina saker som jag köpte :) hihi fast denna gången köpta jag inte massa onördig skit hahah :)

Fick shoppat lite på MQ åxå :)

Linne- Bondelid


Linne- Bondelid


Tröja Björn Borg




Lite saker från Ullared :)






Världens goaste filt :)





Tack mamms för en super mysig dag :)


Tisdag 2/2

Igår när jag hade slutat jobbet åkte jag hem och hämtade älsklineg, sen vidare hem till Pb & Therese, tog en kaffe & lite frukost :) Efter de åkte vi till Kärra och hämtade upp Linda, sen begav vi oss mot Mellerud för att köpa en bil till mig :) weiiii NU SLIPPER JAG ÅKA BUSS :) hihi känns såå bra, men det va fan inte roligt att köra hem igår! SNÖSTORM!

Men efter många om & men kom vi hem iaf :) Och nu har jag en fin bil :)

Jag och mamma skulle åka till Ullared imån, men vi ställde in det pga snöstormen, så de får bli en annan gång !


Har tyvärr inag bilder på bilen än, men det kommer upp snart iaf :)


Puss på er!


RSS 2.0