Stenungsbaden I´m back :)

Ja nu är det inte långt kvar tills jag är tillbaka på Stenungsbaden igen vilket känns väldigt roligt, men sammtidigt väldigt nervöst! Fast jag tror att jag kommer att komma in i det fort igen :) Ska eventuellt jobba imån kväll, men vi får se :)

Har vaknat mitt i natten några gånger nu och börjat fundera på "hur man gör det" "var finns det" "hur gör man då" "när gör man det" osv osv :) hahaha fattar inte varför jag tänker så mycket på vissa saker? någon annan som vet ??? hihi

Nu har jag plockat fram mina grejjer till det ny/gammla jobbet, Namnskylt, vinöppnare, kortet till bong-maskinen, kläder, ska bara hitta ett par passande skor som inte har blivit förstörda på kåken hahaha

Imån kommer Therese & Leo och hälsar på mig en stund <3


Nu måste jag hitta ett par skor SUCK!



Hur gör jag?

Fan jag känner mig såå förvirrad! Såg nu att det ligger ute ett servitris jobb på stenungsbaden, Jag har ju jobbat där innan med att servera, Hur ska jag göra?

Jag vill men jag vet ändå inte om jag vill!!!

HJÄLP!!!

Jag ska jobba där för första gången på över 2 år på torsdag, jag får se hur det känns och i så fall söka det då.


Men jagmåste ju ändå tänka på att det är en tillsvidare anställning och i dagens läga ska man ju verkligen inte tacka nej till det igentligen!!!


Nu ska jag städa lite! Hörs senare!



FAN!

FAN säger jag bara!!! Jag skulle åka och besiktiga bilen idag efter jobbet, Åkte hem snabbt och tog en kopp kaffe med älsklingen, sen åkte jag till Stenungsund, och när jag väl e där och ska anmäla mig att jag har kommit, så finns det INGEN tid till mig!!! Tydligen skulle man betala via internet senast ett visst datum annars fick någon annan den tiden!!!!! Så va det inte förra året när jag skulle besiktiga ju! Så det va ju bara till att åka hem igen!

Åkte hem till Malin på vägen hem och tog en kopp kaffe,
sen blev det ikea en stund, fast jag köpte inget :) haha

Haft såå sjukt ont i magen idag åxå, imorse när jag vaknade på jobbet känndes det verkligen som att jag skulle bli jätte sjuk :( men nu känns det bättre, fast inte helt :(

Fick mina arbetskläder idag som jag har beställt från HM :) det blir nog fint :) Måste ha nya kläder nu när jag ska börja jobba på Stenungsbaden igen :)
E såå sjukt nervös för det, jag har ju inte jobbat där på över 2 år... Men det kommer nog att gå bra, jag tror att man minns ganska mycket när man väl börjar igen :)


Nu ska jag städa lite, sen blir det tv resten av kvällen !



Puss hejj :)


Mysdag med mamma<3

Idag höll försov jag mig änna lite granna :) vaknade 09:10 och jag skulle vara hos mamma i Stenungsund kl 10... Och skulle hinna tanka först men jag hann faktiskt :D åkte och kollade i affärer och sen åkte vi hem till mamma och tag en kopp kaffe :) sen va det dags att åka hem till Kungälv igen. Körde min lillebror hem till sin pappa,
Åkte sen och träffade min älskling en snabbis innan han skulle åka upp till pappa. Sen fick det bli Maxi & bolaget, så nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska orka byta gardiner i vardagsrummet? Orkar jag ? haha

Vad ska man hitta på ikväll då? är såå jäkla sugen på att göra nått! Men VAD????

Jaja det löser sig:)


Nu ska ja slappa framför tv:n en stund


ha de gött!


Bloggen is back in business :)

Hejj alla folk :) Nu har jag haft ett litet uppehåll på min älskade blogg... Jag känner inte att jag vill gå in på varför osv, inte just nu iaf, men vem vet de kanske kommer en liten förklaring en annan dag :) Jag vet inte hur mycket och hur ofta jag kommer att blogga men jag ska allt försöka göra det iaf varje dag :) hehe men hoppas att ni har förståelse :)

Ja vad har jag gjort medans jag inte har bloggat... Ja livet ser väl i stort sätt ut som vanligt, jobbar och jobbar lite extra och jobbar ännu mer extra, hemma och städar & grejjar, träffar vänner, ja känner verkligen att jag inte hinner ned något annat, fast nu har jag iof jobbat väldigt mycket sista tiden hehe :)

Imorgon ska jag ha en mysdag med min kära mamma <3 vi ska umgås och kolla i affärer å fika :) De va verkligen jätte längesen vi gjorde någontilg bara vi 2 så det ska bli riktigt mysigt :) Och imån kväll får vi se om min Kära Therese kommer till mig medans Claes har poker hemma, men de återstår att se imån :)




På lördag fyller Rille (Peters bror) å, så vi ska hem till han på dagen och sen blir det fest på kvällen, men jag får ta det lugnt eftersom jag ska jobba på söndag :) mina kära vänner börjar vänja sig vid att jag ofta måste ta det lugnt för att jag ska upp och jobba hahah :)




Nu ska jag göra mig i ordning för sängen strax!

Hörs imån kära läsare :D





Så här ligger det till!

Att just nu så orkar jag inte blogga särskilt mycket. Har varken lust ork eller tid, vet inte hur länge men hoppas att orken kommer tillbaka snart igen :)




Grattis älskade vän :)

Ville bara säga stort grattis till min älskade Malin som fyller 22 år idag :) Hoppas du har haft en underbar dag och att du har fått massa fina pressenter <3


Grattis grattis grattis <3


Tisdag 8/9

Idag slutade jag kl 08,00 imorse efter att ha haft en VÄLDIGT lugn natt på jobbet, Så jag gick omkring och plockade och städade i min ensamhet hahah :) När jag slutade kl 8 va jag jätte pigg, fattade inte riktigt hur jag skulle somna..... Gissa om jag gjorde det då???


Har även träffat en barndomskompis idag, helt sjukt att man inte träffas oftare, för vi bor en backe ifrån varandra!!! Helt sjukt, men idag blev det av, vilket va väldigt trevligt, man har så mycket att prata om när ma inte ses såå mycket :)
Vi tog en sväng till Ikea och kikade lite, och swisssccchhhh sa det så va klockan redan 19:30

Sen fick det bli Idol när jag kom hem igen :) Shit va ja skrattade, hahahaha det finns sånna pappskaft till människor hahahaha :)

Men men nog om det nu ska ja umgås med min älskling <3


Hörs imån!

Hejjjj


Torsdag & Fredag

I torsdags när jag och älsklingen skulle sätta på en film mitt i natten fick jag sms från Linda på jobbet som undrade om jag var vaken, och om jag kunde komma upp till jobbet och vaka? Hon som hade vaket var tvungen att åka hem. Snäll som jag är så åkte jag till jobbet :) Jag kom dit 00:40 och skulle ha vak-natt fram till 08:00
När klockan äntligen va framme så åkte jag hem och la mig en stund, gött gött :) Halv 2 kom Linda och hämtade mig hemma, åkte till bolaget och sen vidare hem till Linda och gjorde oss i ordning, sen Körde Fredde oss till Järntorget där vi mötte upp våra jobbar kompisar, och gick till Okleys där vi skulle äta goo mat och kolla på en
 80-tals show :) Shit va grymm den va !!!

Bjuder på lite bilder från kvällen!



   

     

   

     


Tack för en grymmt rolig kväll med go mat & rolig show :)





Bitter fitta!

Just nu känns allt bara jävligt jobbigt!!!

Kan man inte bara få jobba där man trivs som bäst???!!!

NÄÄÄ de får man inte för att enligt kommunen är
LAGEN OM ANSTÄLLNINGS SKYDD 
bara att skita i, det är bättre och billigare att ta in nya vikarier som nyss har slutat skolan.... För dom jobbar och ser glada ut, men igentligen så är man bara billig arbetskraft utan rättigheter!

Nu har jag 2 månader kvar att jobba, och jag vet inte om jag får fortsätta, och får jag det så är det väl timmar jag får jaga när någon är sjuk osv!

Det är så man blir behandlad i kommunen när man har jobbat på samma ställe i 3år!!!







Ursäkta att jag är såå aggressiv men det blir lätt så när man blir behandlad som nån jävla....... jag vet inte vad!


Ha en trevlig kväll gott folk :)


Onsdag 2/9

Hejj alla folk :) Satt och kollade i min almanacka nyss, tänkte att jag skulle se hur jag jobbar framöver, och fick en överaskning måste jag säga! Jag jobbar idag 15-21. Sen är jag ledig fram tills på Onsdag & då har jag bara personal möte:) Jag skulle jobbat natten mellan fredag & lördag, men jag tog semester eftersom vi ska ut med jobbet och tacka av våran gamla chef, Så snart är jag långledig :D gött gött

Nu ska jag göra mig i ordning sen får jag kila till jobbet!

Ha de gött så hörs vi säkert ikväll :)


Hejj hejj!


Tisdag 1/9

Shit va tiden har gått fort denna så kallade sommaren! Redan september ju! Man märker verkligen att det börjar gå åt mörkare tider, det blir ju jätte mörkt så himla fort nu på kvällarna, idag fick jag ett ryck att plocka fram alla ljus och göra fint:) såå himla mysigt med levande ljus när det är mörkt ute :)

Idag har jag och älsklingen varit hos pappa, och jag hade tänkt att jag skulle hjälpa älsklingen med bilen lite granna, men pappa ville att jag skulle följa med honom till skjut banan en stund, så det gjorde jag :) JÄVLAR va de smäller :) haha men jag har alltid gillat att skjuta,
(Fast idag gjorde jag inte det) men jag har skjutit en hel del när jag va lite yngre :)

Nu sitter jag hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem från innebandyn som började idag!

Sen får det bli en goo ducsh & sen en film kanske :)


Måste ju passa på att säga stort grattis till kära Sandra som fyller år idag :)
Grattis på födelsedagen vännen, hoppas du har fått massa fint :)


Ha en trevlig kväll!


Detta hade väl inte varit fel?

Hittade en tävling som jag inte kunde låta bli att vara med i, jag har ju själv aldrig tur, men någon gång kanske det vänder :)

Kika in HÄR och tävla!

Detta är vad du kan vinna om du har tur :)



Underbart väder <3

Fan vad härligt det känns att det äntligen är fint väder, är så sjukt trött på regn!
Så härligt att jag slutade kl 10 idag, man har verkligen hela dagen till att göra annat :) Idag ska jag och älsklingen åka upp till min pappa och grejja med bilen :) Hade tänkt att jag skulle försöka hjälpa till lite granna :)
Sen ikväll får det bli film & mys<3

Jag har för mig att jag skrev för att tag sedan att jag har blivit varslad från jobbet! Känns inte alls roligt, men mamma ringde mig härom dagen och berättade att min gamla chef från Stenungsbaden skulle ringa mig någon dag i veckan och försöka övertala mig att komma tillbaka till Stenungsbaden och servera igen :) Och jag måste ju bara säga..... Shit vad glad jag blev :) Känndes verkligen som en sten föll av mina axlar! Då kanse jag inte behöver oroa mig över jobb ändå, jag kommer ändå vara kvar och jobba timmar där jag är ni men om jag kan vara där åxå så hade det varit jätte bra!


Ja nu kanske jag är tillbaka om ett litet tag :)


Nu får jag umgås med älsklingen en stund <3

Ha de gött!


RSS 2.0