Ute med dodgen en vanlig tisdag :)

Ja idag har jag solat & fikat med Linda. Sen åkte jag hem en sväng å tvätta å grejja lite. Sen åkte jag och älsklingen och mötte upp Jonas, Såå kom Royan, stod och tjöta en lång stund i Kungälv. Sen fick Jonas för sig att vi skulle ut och åka dodge en sväng. Vi hamnade ute på Tjuvkils huvud. verkligen jätte mysigt :)
Här kommer lite bilder :)


Jonas fina dodge :)


Royan


Lelle


Älskling vad du ser road ut :)


ååå hejj nu kastar vi macka :)


Jonas lycka till att kasta macka med den stora hihi


Lelle & jag


Du & Jag <3


När vi åkte hem så svängde vi förbi kyrkan som ligger nästan vid Tega, (Minns ej vad den heter)
men iaf, i en av stenarna på kyrkans grund finns ett par ansikten inristade & enligt sägen sägs det att när ansikterna har sjunkt under marken kommer hela jorden att gå under, och man vet att ansikterna sjunker sakta eftersom man har mätt under en massa år.
Här får ni se en bild på stenen.
(Det ena ansiktet är svagt inringat och det andra är till vänster på stenen)









Detta var det läskigaste !
Vi åkte en liten bit till, och när vi kör upp på en grusväg berättar Jonas & Royan att vi skall åka och titta på en 
kolera kyrkogård, där det sägs spöka, folk har sett människor på grusvägen och om man går där med hundar vill dom inte gå nära kyrkogården... Det var en ganska stor gräsmatta som var omringad av en gärsgård & i mitten på gräsmattan stog det en STOR gravsten där alla namn på de döda finns. Han berättade att när dom "begravde" människor där hade dom bara grävt en stog grop och bara kastade ner alla i gropen.


När vi åkte upp för backen kände jag att det va något konstigt, det var ett kusligt ställe måste jag säga, Jag och Lelle satt i princip i knät på varanda för att det va såå läskigt, Jag tror verkligen på spöken & andar! Jag tycker det är jätte obehagligt men min nyfikenhet övervinner "nästan" Jag vill åka tillbaka (fast när det är ljust) men ändå inte.





tack för en jätte mysig Eftermiddag / Kväll förutom kyrkogården då haha

God Natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0